Szolgáltatásaink

Üzemanyag
Üzemanyag
Az üzemanyag költség és az ehhez kapcsolódó adminisztráció megdrágítja és megnehezíti a vállalkozások életét. Beszerzésünkön keresztül Ön egy egyszerű és kényelmes szolgáltatást használhat, mellyel nem kell többé a számlák begyűjtésével vagy a kutak eltérő áraival foglalkoznia. A kényelmen túl ez a szolgáltatásunk jelentős megtakarításokat is jelent partnerinknek.
Mobil szolgáltatás
Mobil szolgáltatás
A kommunikáció minden vállalkozás életében elengedhetetlen és ma már az is természetes, hogy a telekommunikáció nem köt bennünket az irodához. Nemcsak beszélgetéseinket, hanem munkánkat is az irodai falain kívűl kell végeznünk, és ekkor természetesen a szolgáltatás ára sem lényegtelen. Mobil szolgáltatási üzletágunk erre nyújt megoldást partnereinknek.
GPS szolgáltatás
GPS szolgáltatás
Vállalkozások életében mindig is fontos volt a kontroll. Nyílván senki sem szeretné, ha céges gépjárműveit kontroll nélkül használnák kollégái vagy ne bírna pontos információval merre járnak tehergépjárművei. Erre az igényre vagy fuvarozó partnereink e-útdíj elszámolására nyújt olcsó és hatékony megoldást ez a szolgáltatásunk.
Biztosítás
Biztosítás
Biztos abban, hogy a legjobb érték arányú biztosítása. Természetesen nem könnyű eligazodni a rengeteg ajánlat között, és fontosak a régi kapcsolatok is, de biztos nem tartana ott vállalkozása, ahol tart, ha nem csökkenti kockázatait a minimumra. Tájékozodjon lehetőségeiről, és vesse össze az ajánlatokat, a legjobb döntés érdekében!
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO