Rólunk

Rólunk

Herczeg Tamás vagyok, a Fúzió-Holding Kft. ügyvezetője. Cégünk 2005-ben jött létre és az elmúlt több mint 10 évben megbízható partnere volt sok száz vállalkozásnak. Eredményeink mindvégig a bizalomra és a helyes üzleti döntésekre épültek. Sikereink abban rejlenek, hogy tudunk egy szervezetként, egy közösségként dolgozni és döntést hozni. Ez egy olyan előny a beszerzések területén, amely jól felfogott gazdasági érdekeinket szolgálja és csak az igazán nagy vállalatok vagy cégcsoportok képesek ezt megvalósítani. Célunk az, hogy a magyar tulajdonú kis-és középvállalkozások tevékenységünk révén olyan jól szervezett. és hatékony beszerzéseket tudjanak eszközölni, mint a "nagyok".

Ön is biztosan találkozott már a "nincs elég idő" problémájával. Véleményünk szerint ez a gond napjaink vállalkozásainak fő ellensége. 20 évvel ezelőtt elegendő volt néhány beszállítóval kapcsolatban állni. A minőség kérdésével sem kellett annyit foglalkozni, a szerződéseket sokszor szóban kötöttük és egy kézfogással szentesítettük. Napjainkban rengeteg szolgáltató, különféle termékei sokaságában elveszhet bármelyikünk. Nehezen felismerhető a valódi értékes szolgáltatás, és a multi cégekkel kötött szerződések minden előrelátásunk ellenére sem védik kellően mindkét fél érdekeit. Természetesen ez csak akkor derül ki, ha már gond van. Ilyenkor nehéz bármit kezdeni a helyzettel, és a jól körbeépített szerződésnek köszönhetően szélmalomharcnak tűnik a küzdelem az igazunkért. Partnereink megbízásából az összefogható beszerzéseket közösen kezeljük. Tényszerűen, Ön a vállalkozása mindennapi feladataival foglalkozhat, mi pedig az általunk képviselt területeken ügyelünk a szolgáltatói szerződései naprakészen tartására. Tevékenységünk kapcsolt előnye, hogy a beszerzések csoportosítása révén tárgyalásaink alkalmával nagyobb volument képviselünk és önállóan, egy személyben döntünk a beszállító kiléte felől, tehát markánsabb tárgyalási pozícióval a piaci árakhoz képest előnyösebb helyzetbe tudjuk hozni partnerinket.

Amennyiben szimpatikus önnek tevékenységünk és egyetért üzletpolitikánkkal, lépjen velünk kapcsolatba és bízza beszerzéseit profikra! Ha mellettünk dönt Ön is nyugodtabb lehet, mert együtt könnyebb!

Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO