SIKERES SZÉCHENYI-TERVES PÁLYÁZAT PÁLYAKEZDŐ GYAKORNOKOK FOGLALKOZTATÁSA

SIKERES SZÉCHENYI-TERVES PÁLYÁZAT PÁLYAKEZDŐ GYAKORNOKOK FOGLALKOZTATÁSA

A Fúzió-Holding Kft. közel 8 millió forintból - mely 100%-ban vissza nem térítendő állami támogatás - 9 hónapig foglalkoztat 3 fő pályakezdő gyakornokot a GINOP-5.2.4-16-2017-02353 projekt keretein belül.

Gyakornokok foglalkoztatás: a projekt keretében 3fő gyakornok kerül foglalkoztatásra. A projekt keretében a támogatás a munkabérre számított, munkáltatót terhelő adó és járulékok összege. A foglalkoztatás várható időtartama 9 hónap.

Vállalati gyakornoki kapcsolattartó: a terezett 3fő gyakornok munkájának segítését, mentorálását a pályázó cég egyik tulajdonosa fogja ellátni, Herczeg Tamás személyében, aki a cég alkalmazásában áll, és egyben ügyvezetői feladatokat is ellát. Végzettségét tekintve felsőfokú végzettséggel rendelkezik. 18 éves szakmai tapasztalata maximálisan biztosítani tudja a gyakornokok eredményes pályakezdését, valamint a Szegedi szakképző centrummal való együttműködést.

Gyakornokok foglalkoztatásával összefüggő adminisztratív feladatok ellátása: Ezen projektelemben projekt szinten került tervezésre dokumentáció, irattározási költségsor.

Beruházáshoz kapcsolódó költségek / Eszközbeszerzés: a gyakornokok munkavégzéséhez szükséges laptopok és egy nyomtató kerülnek beszerzésre.
A három gyakornok az alábbi képzettségekkel kerülnek felvételre: 1 fő idegennyelvű ügyfélkapcsolati szakügyintéző (OKJ 5534701), 1 fő ügyfélszolgálati ügyintéző (OKJ 5284102) valamint 1 fő üzleti szolgáltatási munkatárs (OKJ 5434001). A gyakornokok a végzettségüknek megfelelően fognyak szakmai gyakorlatot szerezni.

A gyakornokok munkájukat alapvetően számítógépen végzik, így a munkavégzésükhöz szükséges számítógépek kerülnek beszerzésre Windows szoftverrel telepítve. A munkafolyamatok ellátásához szükséges számukra egy nyomtató, amely ugyancsak beszerzésre kerül.

A projekt keretében foglalkoztatásra kerülő három gyakornok a pályázati felhívásban szereplő OKJ végzettséggel rendelkező jelentkezők közül kerül kiválasztásra. Az OKJ tanulmányok során elsajátított elméleti és gyakorlati tudást a gyakornokok maximális mértékben alkalmazni tudják a tervezett munkakörükben.

A Pályázó cég vállalja, hogy 4,5 hónapos tovább-foglalkoztatási kötelezettséget teljesít.

Támogatás összege: 7.701.425 Ft
Támogatás mértéke:100%

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO