A háttérben futó alkalmazások javítják az iPhone teljesítményét

A háttérben futó alkalmazások javítják az iPhone teljesítményét

Rontja az eszköz teljesítményét, ha annak használója mindig bezárja a háttérben futó alkalmazásokat – hívta fel a figyelmet a jelenségre a How-To Geek. A portál az Apple hivatalos oldalán olvasható tájékoztatóra hivatkozik.

Az iPhone-nál ráadásul a rendszer önmagában is elég okos ahhoz, hogy a teljesítményt optimalizálni tudja, így nem is lehet erőforrást felszabadítani ezzel a módszerrel.

Az Apple szerint csakis akkor érdemes bezárni egy appot, ha az egyáltalán nem válaszol. A készülék egyébként nem lesz lassabb, valamint nem is fog gyorsabban merülni, csak mert a háttérben több alkalmazás is fut. Sőt, érdemes is inkább úgy hagyni mindent, mert a folyamatos kilépés és újraindítás éppen hogy rontja a készülék teljesítményét. Amikor ugyanis egy applikáció teljesen bezárul, majd újra megnyílik, akkor minden előzőleg lezajlott folyamatnak újból végig kell futnia a készüléken. Ehhez viszont több erőforrás szükséges, ami így a rendelkezésre álló energiából is többet vesz el.

Vállalati mobilflottánknak köszönhetően időt és energiát tudunk megtakarítani partnereinknek.  Kiemelt ügyfélkapcsolati rendszerünknek köszönhetően levesszük az Ön válláról az ügyintézés terheit. Kérje ajánlatunk ITT!

forrás: hvg.hu

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO